Hvilken type dokumenter læser Erhvervskorrektur korrektur på?

Vi har l√¶st korrektur p√• adskillige dokumenter, herunder Word, PDF og p√• hjemmesider. Vi g√łr en dyd ud af at kunne operere p√• flere platforme og udf√łre skarp korrekturl√¶sning p√• alle planer. Det er her vigtigt at holde sig for √łje, at det oftest er mest gangbart for alle parter, at der l√¶ses korrektur p√• et Word-dokument, eftersom det her er muligt at f√łlge korrekturl√¶serens rettelser og – ikke mindst – at implementere dem i dokumentet efterf√łlgende.

Tilbyder I korrekturlæsning på engelsk og på dansk?

Vi læser korrektur på såvel danske som engelske tekster. Derfor har vi tilknyttet korrekturlæsere med dansk som modersmål og ligeledes engelske korrekturlæsere med engelsk som modersmål, herunder amerikansk-engelsk og britisk engelsk. Læs eventuelt mere her.

Hvem læser korrektur på ordren?

Eftersom vi ikke g√•r p√• kompromis med kvalitet, er vores korrekturl√¶sere udvalgt meget specifikt – alle har de v√¶ret igennem et meget omfattende og n√łje tilrettelagt testforl√łb. De har alle erfaring inden for branchen, og de er uddannede inden for sprog og kommunikation.

Læs gerne mere her.

Hvordan uploader jeg min ordre?

Du kan komme direkte til bestillingssiden: ‘Bestil nu‘.

Her kan du v√¶lge imellem vores korrekturydelser, samtidig med at du har muligheden for at tilk√łbe ekspreslevering.
Du uploader her dit dokument og v√¶lger, hvorvidt du √łnsker at betale med betalingskort eller foretr√¶kker at modtage en faktura.

Tilbyder I korrekturlæsning på flere sprog?

Det er med glæde, at vi kan tilbyde korrektur på mange sprog. Vi kan blandt andet tilbyde korrektur på spansk, korrektur på italiensk, korrektur på fransk, korrektur på tysk, korrektur på engelsk, korrektur på dansk, korrektur på svensk, korrektur på norsk, og vi kan også tilbyde en god pris på oversættelser.

Se eventuelt mere her.

Kan I også oversætte min tekst?

Vi samarbejder med de bedste professionelle korrekturl√¶sere og de bedste overs√¶ttere verden over, og derfor kan vi tilbyde dig en god pris p√• overs√¶ttelse inden for en lang r√¶kke af sprog, herunder spansk, engelsk, tysk, fransk, italiensk, svensk og norsk. Sp√łrg os gerne, hvis du har et √łnske om overs√¶ttelse, og vi finder straks en l√łsning. Du kan fange os her.

Kan I hjælpe mig med revision af en tekst?

Vi er meget dedikerede omkring oversættelse og korrekturlæsning, og derfor kan vi naturligvis tilbyde dig revision af eksempelvis en dansk tekst, der er oversat til engelsk. Dette varetages af en af vores skarpe oversættere, der behersker engelsk og dansk på modersmålsniveau.

Kontakt os her.