Hvilken type dokumenter læser Erhvervskorrektur korrektur på?

Vi har læst korrektur pĂĄ adskillige dokumenter, herunder Word, PDF og pĂĄ hjemmesider. Vi gør en dyd ud af at kunne operere pĂĄ flere platforme og udføre skarp korrekturlæsning pĂĄ alle planer. Det er her vigtigt at holde sig for øje, at det oftest er mest gangbart for alle parter, at der læses korrektur pĂĄ et Word-dokument, eftersom det her er muligt at følge korrekturlæserens rettelser og – ikke mindst – at implementere dem i dokumentet efterfølgende.

Tilbyder I korrekturlæsning på engelsk og på dansk?

Vi læser korrektur på såvel danske som engelske tekster. Derfor har vi tilknyttet korrekturlæsere med dansk som modersmål og ligeledes engelske korrekturlæsere med engelsk som modersmål, herunder amerikansk-engelsk og britisk engelsk. Læs eventuelt mere her.

Hvem læser korrektur på ordren?

Eftersom vi ikke gĂĄr pĂĄ kompromis med kvalitet, er vores korrekturlæsere udvalgt meget specifikt – alle har de været igennem et meget omfattende og nøje tilrettelagt testforløb. De har alle erfaring inden for branchen, og de er uddannede inden for sprog og kommunikation.

Læs gerne mere her.

Hvordan uploader jeg min ordre?

Du kan komme direkte til bestillingssiden: ‘Bestil nu‘.

Her kan du vælge imellem vores korrekturydelser, samtidig med at du har muligheden for at tilkøbe ekspreslevering.
Du uploader her dit dokument og vælger, hvorvidt du ønsker at betale med betalingskort eller foretrækker at modtage en faktura.

Tilbyder I korrekturlæsning på flere sprog?

Det er med glæde, at vi kan tilbyde korrektur på mange sprog. Vi kan blandt andet tilbyde korrektur på spansk, korrektur på italiensk, korrektur på fransk, korrektur på tysk, korrektur på engelsk, korrektur på dansk, korrektur på svensk, korrektur på norsk, og vi kan også tilbyde en god pris på oversættelser.

Se eventuelt mere her.

Kan I også oversætte min tekst?

Vi samarbejder med de bedste professionelle korrekturlæsere og de bedste oversættere verden over, og derfor kan vi tilbyde dig en god pris på oversættelse inden for en lang række af sprog, herunder spansk, engelsk, tysk, fransk, italiensk, svensk og norsk. Spørg os gerne, hvis du har et ønske om oversættelse, og vi finder straks en løsning. Du kan fange os her.

Kan I hjælpe mig med revision af en tekst?

Vi er meget dedikerede omkring oversættelse og korrekturlæsning, og derfor kan vi naturligvis tilbyde dig revision af eksempelvis en dansk tekst, der er oversat til engelsk. Dette varetages af en af vores skarpe oversættere, der behersker engelsk og dansk på modersmålsniveau.

Kontakt os her.